Find best premium Joomla templates at GetJoomlaTemplatesFree.com

Welkom bij Café Schuttershof! U kunt hier terecht voor feesten en partijen, maar ook voor een lekker hapje eten bent u hier aan het juiste adres. In onze sfeervolle huiskamer kunt u met een klein gezelschap vergaderen of borrelen. Voor grotere groepen is onze zaal 'Het Parochiehuis' uitermate geschikt. Deze zaal beschikt over een podium en kan in twee delen opgesplitst worden. In ons eetcafé kunt u zeven dagen per week genieten van een hapje en een drankje.

In de zomermaanden verwelkomen we u graag op ons verwarmde terras. De geheel vernieuwde veranda biedt u de mogelijkheid om lekker in de schaduw te zitten en met een muziekje op de achtergrond te genieten van een hapje  of drankje. Ons terras is uitgebreid met een fijne loungebank waarin u heerlijk kunt relaxen.

DSC 0054 kleiner

DSC 0043 kleiner

Dagelijks geopend vanaf 10.30 uur

Wij zijn dagelijks geopend tot 01.00 uur, behalve op zondag. Op zondagavond sluiten we om 22.00 uur, zo dragen we bij aan een frisse start van de werkweek.

In de komende herfst/winterperiode, vanaf dinsdag 7 november tot medio maart 2018, zijn we ook 7 dagen per week geopend van 10.30 tot 1.00 uur maar is onze keuken op dinsdag, woensdag en donderdag gesloten tot 17.00 uur. Op die dagen zijn we namelijk geopend met behulp van enkele enthousiaste vrijwilligers. 

Wilt u op een van deze dagen toch graag bij ons komen lunchen dan is dat altijd mogelijk op afspraak. Voor minimaal 5 personen kunnen we de keuken voor u openen.

Gewijzigde openingstijden

Op kerstavond sluit onze keuken om 16.00 uur.

Op eerste en tweede Kerstdag zijn wij de hele dag gesloten. 

Op oudjaarsdag sluit onze keuken om 16.00 uur. Oudjaarsavond zijn wij geopend voor de vriendengroepen die zich hebben aangemeld om in Schuttershof samen oud en nieuw te vieren.

Op 1 januari zal Zuutjes Aon vanaf 12.00 uur een nieuwjaarsconcert geven. Schuttershof is dan vanaf 11.00 uur geopend. Onze keuken is deze dag gesloten.

 

 

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Schuttershof

Café Schuttershof

Dorpsstraat 2

5085 EG Esbeek

Telefoonnummer: 013-516 9242

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cafe Schuttershof | Route.nl