Find best premium Joomla templates at GetJoomlaTemplatesFree.com

Dit gedeelte van café Schuttershof was tot ongeveer 1988 eigendom van de naastgelegen kerk. Tot die tijd was hier namelijk het parochiehuis gevestigd. Later werd de zaal bij Schuttershof betrokken en ging daar dienst doen als feestzaal. In 2007 werd de zaal met behulp van 80 vrijwilligers verbouwd en omgetoverd tot een prachtige ruimte met de uitstraling van een bruin café. De zaal heeft veel mogelijkheden. De locatie is erg sfeervol voor bruiloften, feesten en partijen. Ook voor vergaderingen, cursussen en bedrijfspresentaties is de ruimte erg geschikt.

Faciliteiten

De zaal heeft een eigen ingang en afzonderlijke toiletten. Met behulp van een schuifpui is de zaal op te splitsen in twee ruimtes. Bij een wat kleiner feest zorgt het dichtdoen van deze schuifdeuren voor een wat kleinere en knussere ruimte, bij een groot aantal gasten gaan de deuren op en kan er gedanst worden. De zaal beschikt daarnaast over een vast podium met een aparte kleedruimte.  

Bereikbaarheid

Op ongeveer vijftig meter lopen van Café Schuttershof ligt een parkeerplaats die ruimte biedt aan circa 80 auto’s.

Mogelijkheden

Tijdens feesten maar ook tijdens vergaderingen is het mogelijk een hapje te eten in onze zaal. Zo kunt u tijdens een zakelijke bijeenkomst genieten van ons lunchbuffet. Tijdens een feestje serveren wij u graag ons hapjesbuffet of een ander buffet naar uw wensen. Hierbij geldt dat alles mogelijk is, informeer gerust naar de mogelijkheden!

Eetcafe Schuttershof | Feestzaal