Nieuw op de kaart!

Nieuwe wijnen

Met trots kunnen we mededelen, dat we in samenwerking met onze plaatselijke leverancier Wijn&Zo een nieuw wijnassortiment hebben samengesteld. We hebben nu vegan wijnen, die ecologisch en duurzaam gekweekt zijn. Onze Portugese rode en witte wijnen zijn van het wijnhuis Terra de Touros en we hebben voortaan iets te kiezen:

  • Bij de rode wijnen kun je kiezen uit een volle zwoele en geconcentreerde Merlot en een fruitige en zuivere Pinot Noir met een Touriga Nacional.
  • Bij de droge witte wijnen heb je de keuze uit een volle, zuivere en fruitige Chardonnay en een fris en fruitige Arinto.

Onze rosé is van het Portugese wijnhuis Quinta do Casal Monteiro. Dit is een vriendelijke, toegankelijke en smaakvolle rosé. Onze zoete witte wijn is nog ons vertrouwde merk Vestival.


Port assortiment

De Ruby Port is van Encostas da Rede. Dit is een zoete port met veel rood fruit waaronder bessen. Dit is een toegankelijke port, gemakkelijk drinkbaar. De Tawny port van Encostas da Rede is een zachte nootachtige port met fraaie tonen van hout en gestoofd fruit. Onze witte port van Andresen is ongewijzigd. Je bent van harte welkom om ze eens te komen keuren.