Over ons-fout

In 2007 werd Schuttershof overgenomen door Coöperatie Esbeek. Gedurende twee termijnen werd Schuttershof beheerd door uitbaters Harm Soetens en Gerrit en Ellen van Gerven. Toen Gerrit en Ellen na 6,5 jaar besloten het stokje over te dragen werd besloten het beheer bij de Coöperatie zelf neer te leggen. In de roerige tijden van Corona opende café Schuttershof op 1 juni haar deuren weer, in een nieuw jasje, maar met de oude vertrouwde en enthousiaste gezichten.


Een nieuwe start

Vanaf 1 juni 2020 wordt Schuttershof beheerd door Coöperatie Esbeek. De Coöperatie heeft een beheercommissie samengesteld die samen zorgdragen voor het reilen en zeilen van ons bruisende dorpscafé. Van financiën tot communicatie, alle takken van sport zijn binnen deze commissie vertegenwoordigd. En natuurlijk is er ook een ‘uitbater’ gevonden. Namens de Coöperatie zal Jan Pulles het dagelijkse aanspreekpunt zijn van café Schuttershof, natuurlijk in samenwerking met het enthousiaste team van medewerkers, want dat is ongewijzigd gebleven!

Het team van Schuttershof
De medewerkers van café Schuttershof en de beheercommissie van Coöperatie Esbeek staan sinds 1 juni 2020 weer voor u klaar!