Aanbod

Aanbod

Café Schuttershof is niet alleen een eetcafé. Het pand bestaat uit 6 afzonderlijke ruimtes die mogelijkheden bieden voor bijna alle gelegenheden. Zo hebben we in het verleden ontelbare feesten, bruiloften, koffietafels, vergaderingen, cursussen, boerenovertrekken en andere evenementen mogen verzorgen. Daarnaast kunnen we onze kwaliteiten ook op locatie aanbieden in de vorm van catering en het inrichten van jullie feestlocatie.

Café Schuttershof - Aanbod feesten

Feesten

Zoek je een locatie voor je feest, bruiloft, koffietafel of andere gelegenheid met een groot aantal personen? Daar is het Oude Parochiehuis erg geschikt voor. Welke dranken wil je dat we schenken en welke culinaire hapjes kunnen we jullie voorschotelen?

Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op!

Café Schuttershof - Aanbod vergaderen & cursussen

Vergadering & Cursus

We bieden ruimte voor jouw vergadering of cursus. Aan de hand van het aantal personen kunnen we verschillende zalen aanbieden. Er kan gebruik gemaakt worden van audiovisuele middelen zoals een groot tv scherm of beamer en geluidsinstallaties. In de pauzes kunnen wij een heerlijke lunch of diner aanbieden.

Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op!

Café Schuttershof - Aanbod boerenovertrek

Boerenovertrek

Een oude traditie die de laatste jaren weer veel aan populariteit gewonnen heeft. De boerenovertrek. Voor deze gezellige trektocht stellen wij graag onze grootste zaal, het Oude Parochiehuis, ter beschikking. Boerenovertrekken zijn bij ons mogelijk tot 22:00. Voor de lekkere trek kunnen we onbeperkt broodjes kroket en frikandel aanbieden voor € 7,50 per persoon.

Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op!

Café Schuttershof - Aanbod catering

Catering op locatie

Onze kennis en passie blijven niet binnen de muren van Café Schuttershof. Heb jij een feest op jouw eigen locatie in de planning? Dan verzorgen wij dat graag. Wij kunnen zorgen voor eten, drinken en complete inrichtingen.

Neem voor alle mogelijkheden contact op met Gerrit van Gerven.

Café Schuttershof - Andreas Schotel Wandelroute

Andreas Schotel Wandelroute

Andreas Schotel was een Rotterdamse kunstenaar die in de zomermaanden in Esbeek verbleef. Na zijn overlijden is zijn oeuvre verzameld in Café Schuttershof. Vandaag de dag is er een Andreas Schotel museum gevestigd in het gebouw van Schuttershof. Daarnaast is er een kunst- en wandelroute ontwikkeld door de prachtige natuur van Esbeek voorzien van meerdere sculpturen en kunstwerken van verschillende kunstenaars.

Bekijk de website van Andreas Schotel voor meer informatie.

7 dagen per week

Geopend

Voor lunch, diner, borrelen, feesten, vergaderingen en meer!

Openingtijden

Dagelijks geopend vanaf 10:30.
De sluitingstijd varieert.

Keuken geopend vanaf 11:30 tot 20:30

Tot zo!

Dorpsstraat 2, 5085 EG Esbeek
Noord-Brabant, Nederland

Privacyverklaring | Webdesign & realisatie Pulles Media Design