Nieuws

Maandag 26 en dinsdag 27 februari is onze keuken gesloten.
WEEKEND DEAL
Alleen dit weekend hebben we voor maar slechts €3,00,- een heerlijk zacht broodje hamburger!🍔😋

Heb jij nog steeds last van een kater sinds carnaval?🥴 Kom dan gezellig langs om te genieten van ons heerlijk broodje!😉
Beste Haaikneuters en Haaikneuterinnen, 

Over 3 dagen is het dan zover! Carnaval 2024!🥳. Wat is er nu mooier dan op carnavalszaterdag naar de Optocht in Esbeek te komen kijken!😉. Om jullie alvast op de hoogte te stellen hebben wij wat nieuwe arrangementen dit jaar, daarnaast staat er ook weer een mooi programma klaar!🩵

Zo kun je zaterdag tijdens de optocht een heerlijk broodje frikandel of broodje hamburger bestellen!😋 Zondag en Maandag kun je dit bestellen aan de bar! 

Of neem op dinsdagavond een kijkje in een van onze eetkraampjes. Misschien zit er wel wat lekkers tussen🍴

Ook kun je vanaf dit jaar verschillende shotjes bestellen, sta je dan toch achter de bar? Vergeet dan niet om ook voor je vrienden te bestellen!😉🥃 

Dit jaar hebben we besloten om wegwerpbekers te gebruiken. Dit zal dan ook het HELE carnaval zo zijn!🍻 

Zien we jullie deze carnaval in onze mooie residentie?😊🎊

Alaaf! Team Schuttershof🙋🏼🎉
NewYearsParty!🥂🎇 Vanaf morgen kaartjes te koop bij @cafe.schuttershof
Aanstaande dinsdag 5 december zijn wij vanaf 18:00 gesloten🎁 Wij wensen iedereen een fijne pakjesavond!🥂
Een kater na Novemberfest? 🍺🍻 Daar hebben wij de oplossing voor!
Das Novemberfest Katerlunch😋
Met deze donkere dagen is onze keuken van maandag tot donderdag vanaf 17:00 uur gesloten. Wilt u toch graag komen eten savonds? Wij zijn op afspraak open vanaf 8 personen.
Zaterdag 14 oktober zijn wij vanaf 14:00 gesloten vanwege ons personeelsfeest. Zondag 15 oktober staan wij weer 100% voor u klaar!
Vanavond is het helaas zo ver. De laatste werkdag van Mr. Friday! Wil jij Rien nog één keer in actie zien? Kom vanavond dan gezellig een drankje in doen aan de bar!

Happy hour van 20:00 tot 22:00. Bier voor maar € 2,00! Ook voor lekkere hapjes wordt gezorgd.
TV Opnames in Café Schuttershof!

Maandag 4 september om 15:00 uur komt er een filmcrew naar Esbeek om een tv-item te maken voor het programma "De stand van Nederland" van de NPO. Het onderwerp van het programma is bruine cafés....

En dan kan de kroeg natuurlijk niet leeg zijn. Daarom vragen we jou om gezellig een drankje te komen doen. Het eerste drankje is van de zaak!!! 

Kom jij ook?
Vr 22 & za 23 september vanaf 20:00 en zo 24 september vanaf 14:00 organiseert Café Schuttershof een ware Biergarden op de binnenplaats! Met keuze uit ruim 30 speciaalbieren. Vijf speciaalbieren voor € 25,- inclusief hapjes. Aanmelden verplicht en kan via 013-5169242. Bij slecht weer gaat het helaas niet door.
VACATURE ALERT! Zoek jij een toffe bijbaan? Dat komt goed uit wij zoeken een leuke nieuwe collega! Wordt jij blij van een opgeruimde werkplek? Solliciteer dan bij ons! Loop even binnen en vraag naar Kim of bel ons op: 013-5169242
We hebben hem voor jou! De bijbaan waar jouw vrienden en vriendinnen jaloers op zijn. Kom bij ons werken als medewerker bediening. Leuk werk, toffe collega’s en een prima salaris. Solliciteer nu en kom werken bij café Schuttershof in Esbeek. Loop even binnen en vraag naar Kim of bel ons op: 013-5169242
VACATURE ALERT!🚨 

Als keukenhulp ben je een onmisbare schakel binnen het team. Zo zorg jij ervoor dat de juiste benodigdheden/ingrediënten klaar staan én help je de koks bij het maken en opmaken van de gerechten. Ervaring vinden wij niet het belangrijkste, maar de juiste instelling wel! Onder leiding van een ervaren kok leer jij binnen no-time de fijne kneepjes van het vak. Samen met het keukenteam verras je onze gasten met de lekkerste hapjes en gerechten. Met oog voor detail en liefde voor het vak.
Ben jij ook weer van de partij: NEDERLAND - EQUADOR. Dat wordt genieten bij de Schut!!! Samen met DJ Sosa!!!
Sinterklaas heeft Schuttershof al bezocht. Meepesaant verzorgde In de Kèkert 6 prachtige voorstellingen. En nu staat het volgende alweer op de rol: ORANJE ARENA in de Schut. Lekker samen voetbal kijken naar onze jongens. NEDERLAND - SENEGAL.  De zaal is om 16.00 uur open. We zijn al druk aan het voorbereiden. Tot maandag vanaf 16.00 uur!
Schuttershof verzorgt graag uw feest(je) op locatie. Neem hiervoor contact op met Gerrit van Gerven (06-50217334).
Gerrit van Gerven is binnen Schuttershof voortaan verantwoordelijk voor de organisatie van feesten/evenementen/borrels op locatie.

7 dagen per week

Geopend

Voor lunch, diner, borrelen, feesten, vergaderingen en meer!

Openingtijden

Dagelijks geopend vanaf 10:30.
De sluitingstijd varieert.

Keuken geopend vanaf 11:30 tot 20:30

Tot zo!

Dorpsstraat 2, 5085 EG Esbeek
Noord-Brabant, Nederland

Privacyverklaring | Webdesign & realisatie Pulles Media Design